« overzicht

Eten en drinken voor groepen

1. Home »
  2. Plan je bezoek »
  3. Restaurant en zaalverhuur »
  4. Eten en drinken voor groepen

Eten en drinken voor groepen

Het Gevangenismuseum is een unieke locatie voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Wil je rustig kunnen vergaderen, een training of workshop organiseren? Zoek je een unieke locatie voor een bedrijfsuitje, borrel of familiereünie? Dat kan allemaal! Het restaurant met besloten buitenterras, biedt diverse groeps- en vergaderarrangementen en mogelijkheden voor lunches, diners, buffetten en recepties. Bekijk hier de mogelijkheden. Menu’s op maat zijn ook mogelijk, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Je kunt je bijeenkomst combineren met diverse activiteiten, zoals een rondleiding in het museum, een rondrit in een authentieke Boevenbus, een bezoek aan een echte gevangenis, of een wandeling met de boswachter in het prachtige natuurgebied het Fochtelöerveen.

N.B. Onderstaande prijzen zijn geldig voor gezelschappen vanaf 10 personen.

Kijk hier voor alle opties!
Eten en Drinken 2020

Pagina delen