overnachten
1
2
3
 

overnachten in het gevangenismuseum? > Ja dat kan! En dan niet in een kale cel op water en brood, maar in een vijftal comfortabele vakantiewoningen. Een aantal voormalige bewaarderswoningen is omgebouwd tot sfeervolle appartementen, die van alle gemakken zijn voorzien. Ze bieden ruimte aan twee, vier en zes personen.

De vijf vakantiewoningen staan aan het binnenterrein van het Gevangenismuseum en hebben allen een eigen ingang. Ieder huisje is anders. De oude elementen in de woningen zijn zoveel mogelijk bewaard, zoals een oude schoorsteenmantel, een granieten aanrechtblad en de originele balken.

U logeert op een unieke locatie in Drenthe, in een bijzonder dorp met een wonderlijke geschiedenis. Veenhuizen is gelegen in een van de mooiste natuurgebieden van Drenthe. Het Gevangenismuseum ligt aan een aantal landelijke en lokale wandel- en fietsroutes.

Het museum beschikt over 4 E-bike oplaadpunten. Hier kunt u gratis de accu van uw E-bike opladen. U vindt de oplaadpaal bij de achteringang van het museum.


Ga voor meer informatie of direct boeken naar www.vakantieveenhuizen.nl

 

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Ik accepteer cookies van deze website.

Akkoord