fbpx
« overzicht

Museuminspecteurs

  1. Home »
  2. Kinderen »
  3. Museuminspecteurs

Museuminspecteurs

Wat vind jíj van het Gevangenismuseum? Kon je alles goed zien? Wat vond je het leukste om te doen? En wat het minst leuk? Word museuminspecteur en laat ons weten wat je van het Gevangenismuseum vond. Dan maak je ook nog eens kans op vette prijzen!

Heb je de Vloek van Veenhuizen gedaan en heb je Gaius weten te bevrijden? Ben je op speurtocht geweest met Lange Leo? Heb je lekker geklauterd in de Klauterbajes? Na een bezoekje aan het Gevangenismuseum kun je een inspectieformulier invullen op www.museumkids.nl. Je kunt ook de Museuminspecteurs-app downloaden via de Appstore of Playstore op je smartphone of tablet.

Word inspecteur van het jaar en win vette prijzen!

Word jij de allerbeste museuminspecteur, dan mag je jezelf een jaar lang ‘Museuminspecteur van het jaar’ noemen. Je wint dan een volledig verzorgd VIP-museumbezoek voor je hele klas, óf een weekendje weg met je gezin in een luxe hotel vlakbij het museum van je keus. Word je tweede of derde, dan win je een iPad Air!

Beste Kidsproof museum

Het Gevangenismuseum is al vier keer uitgeroepen tot beste Kidsproof museum van de provincie Drenthe. Daar zijn we heel trots op! Help jij ons om ook volgend jaar weer de titel te bemachtigen?

Vlogster IamTheKnees ging je voor en maakte een vlog van haar inspectie van ons museum:

Pagina delen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Oude Gracht 1, 9341 AA Veenhuizen, tel: 0592 - 388264, info@gevangenismuseum.nl

Volg ons
Volg ons

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Contact gegevens

Oude Gracht 1

9341 AA Veenhuizen

Tel: 0592 - 388264

info@gevangenismuseum.nl