1
1
2
3

MUSEUMINSPECTEURS> Het Gevangenismuseum is op zoek naar museuminspecteurs! Als Museuminspecteur kun je tijdens en na een bezoek aan het Gevangenismuseum ons beoordelen. Door een vragenlijst in te vullen met vragen als: 'Kon je alles zien?', 'Mocht je dingen aanraken?', en deze online te zetten op de site van de museumkids kun je aan andere kinderen laten weten wat hier allemaal te doen is. En wij kunnen jullie inspecties gebruiken om nog betere kinderprogramma's te bedenken.

Heb je de Voek van Veenhuizen gedaan en heb je Gaius weten te bevrijden? Ben je op speurtocht geweest met Lange Leo? Heb je lekker geklauterd in de Klauterbajes? Laat aan iedereen weten wat je van het Gevangenismuseum vond en stuur je inspectieformulier in via: www.museumkids.nl 


Maar je kunt ook de museuminspecteurs App downloaden via de Appstore of Playstore op je smartphone of tablet.


Als museuminspecteur maak je bovendien kans op vette prijzen!

De allerbeste museuminspecteur mag zich een jaar lang 'Museuminspecteur van het jaar' noemen en wint daarnaast een volledig verzorgd VIP museumbezoek voor de klas of het gezin. Daarnaast winnen de beste inspecteurs ook een reuzenpakket echte knutsel- en kunstenaarsspullen ter waarde van €150.

 

Vlogster IamTheKnees ging je voor en maakte een vlog van haar inspectie van ons museum:

 

 

 

 

 

 

 

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Ik accepteer cookies van deze website.

Akkoord