1
1
2
3

MUSEUMINSPECTEURS> Op vrijdag 14 oktober 2016 werd het Gevangenismuseum voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot beste Kidsproof museum van de provincie Drenthe. Daar zijn we best trots op!

Maar we gaan gewoon weer verder, want ook dit seizoen zijn we op zoek naar museuminspecteurs! Jij kunt laten zien wat je van het Gevangenismuseum vindt. Komt het museum volgend jaar in aanmerking voor het beste Kidsproof museum van Nederland? Jij mag het bepalen. Vul een inspectieformulier in en laat zien wat je van ons museum vindt.

Heb je de Voek van Veenhuizen gedaan en heb je Gaius weten te bevrijden? Ben je op speurtocht geweest met Lange Leo? Heb je lekker geklauterd in de Klauterbajes? Laat aan iedereen weten wat je van het Gevangenismuseum vond en stuur je inspectieformulier hier in.


Maar je kunt ook de museuminspecteurs App downloaden via de Appstore of Playstore op je smartphone of tablet.


Als museuminspecteur maak je bovendien kans op vette prijzen!

De allerbeste museuminspecteur mag zich een jaar lang 'Museuminspecteur van het jaar' noemen en wint daarnaast een volledig verzorgd VIP museumbezoek voor de klas of het gezin. Je kunt kiezen tussen een dagtrip met je klas (max 35 personen) of een weekend met je vader, moeder en broertjes/zusjes in een luxe hotel vlakbij het museum van je keus.

 

De nummers 2 en 3 krijgen een iPad Air!

 

De top 10 museuminspecteurs met de hoogste scores krijgen een goodiebag vol met Museuminspecteursgear en een museumkaart junior. Ook mogen zij tijdens een VIP event de prijzen aan de Kidsproof musea uitreiken.

 

 

 

 

 

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Ik accepteer cookies van deze website.

Akkoord