groepsbezoek
1
2
3
 

Groepsbezoek en zaalverhuur > Wilt u rustig kunnen vergaderen, een training of workshop organiseren? Zoekt u een unieke vergaderlocatie of plek om een cursus te geven? Het Gevangenismuseum is een unieke kwaliteitslocatie voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten met een sfeervol museumrestaurant, vergaderzalen, een auditorium en een groot binnenterrein. U kunt uw bijeenkomst combineren met diverse activiteiten, zoals een rondleiding in het museum, een bezoek aan gevangenis De Rode Pannen of een rondrit in een authentieke Boevenbus. Ook de perfecte plek voor een familiedag of personeelsuitje!

 

Het Gevangenismuseum verbouwt! Van 8 januari t/m 23 maart 2018 werken wij aan de vernieuwing van ons museum. Het gedeelte van de vaste presentatie over de geschiedenis van Veenhuizen is dan niet toegankelijk voor het publiek. Alvast onze excusses voor de (eventuele) overlast. Het museum blijft tijdens de verbouwing gewoon geopend, maar mocht u vragen hebben of er consequenties zijn voor uw reservering, neem dan gerust contact met ons op. 

 

rondleidingen

Voor groepen vanaf 10 personen. Meer >

Diverse vergader arrangementen

In volledig ingerichte vergaderzaal. Meer >

Eten en drinken

Banqueting voor groepen. Meer >

Arrangementen

Verrassende mogelijkhe- den voor een compleet dagje uit. Meer >

Zaalverhuur

Voor kleine en grote groepen: 2 zalen, een auditorium en een groot binnenterrein. Meer >


Reserveren

Doe een reserverings- verzoek. Meer >

 

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Ik accepteer cookies van deze website.

Akkoord