Nationaal Gevangenismuseum

Oude Gracht 1

9341 AA Veenhuizen

Tel: 0592 - 388264 Fax: 0592- 388979

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.gevangenismuseum.nl

 

 

 

ROUTEBESCHRIJVING

 

Per AUTO

Vanuit de richting Assen:

Op de A28 neemt u de afslag 33, Assen West, aan het eind van de afslag houdt u Norg aan. Volg de borden richting Norg. Neem vervolgens de afslag Veenhuizen. U volgt de weg langs het kanaal. In Veenhuizen neemt u aan het einde van de bebouwde kom, de vijfde afslag rechts naar het Gevangenismuseum. De route naar het museum is bewegwijzerd.

 

Vanuit de richting Groningen:

Op de A28 neemt u afslag 33, Assen/Smilde, aan het eind van de afslag houdt u Norg aan. Volg de borden richting Norg. Neem vervolgens de afslag Veenhuizen. U volgt de weg langs het kanaal. In Veenhuizen neemt u aan het einde van de bebouwde kom, de vijfde afslag rechts naar het Gevangenismuseum. De route naar het museum is bewegwijzerd.

 

Vanuit de richting Hoogeveen:

Op de A28 neemt u afslag 33, Assen/Smilde/Norg, aan het eind van de afslag houdt u Norg aan. Volg de borden richting Norg. Neem vervolgens de afslag Veenhuizen. U volgt de weg langs het kanaal. In Veenhuizen neemt u aan het einde van de bebouwde kom, de vijfde afslag rechts naar het Gevangenismuseum. De route naar het museum is bewegwijzerd.


Vanuit de richting Drachten :

Neem de N381 naar Oosterwolde. Ter hoogte van Oosterwolde neemt u de N919 naar Oosterwolde centrum en rijdt u rechtdoor tot u Veenhuizen nadert. Daarna volgt u de bewegwijzering naar het Gevangenismuseum.

Bij het museum is volop GRATIS PARKEERGELEGENHEID.

 

Per OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Assen neemt u bus 14 richting Drachten. Vanaf halte Generaal van de Boschweg in Veenhuizen is het ongeveer 10 minuten lopen naar het museum. Kijk hier voor trein en bustijden.


Per FIETS

Het museum beschikt over 4 E-bike oplaadpunten. Hier kunt u gratis de accu van uw E-bike opladen. U vindt de oplaadpaal bij de achteringang van het museum.

 

 

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Ik accepteer cookies van deze website.

Akkoord