nieuws

object van de maand > Elke maand ligt er een spannend of vreemd object uit de collectie van het Gevangenismuseum in onze vitrine. Weet u wat het is? Niet alleen bezoekers van het Gevangenismuseum kunnen meeraden, u kunt ook via onze website meedoen! Vul het formulier in onderaan deze pagina en druk op 'versturen'.

Iedere maand is er een nieuw object. Aan het eind van de maand wordt uit de goede oplossingen een winnaar of winnares getrokken. Deze ontvangt een leuk prijsje van het museum. De oplossing en de winnaars worden via de website van het museum bekend gemaakt.

Wilt u het Object van de Maand in het echt zien? Kom dan naar het Gevangenismuseum. Bij binnenkomst ziet u het 'Object van de Maand' al in de vitrine bij de balie staan. Hier kunt u een meerkeuze formulier invullen en dit in de brievenbus onderin de vitrine deponeren.
Ga de uitdaging aan en raad het 'Object van de Maand'!

WIE WEET WAT DEZE MAAND HET OBJECT VAN DE MAAND IS ?

Uw oplossing kunt u inzenden via dit formulier >

Bekijk hier de oplossing van het Object van de Maand mei 2017 >