22 oktober: Oktobermaand Kindermaand

Kom en maak kennis met onze aardige gevangenismboef Lange Leo! je kunt verkleed als boef of agent met hem op de foto en gezellig met hem knutselen. Er zijn buttons, kleurplaten en je kunt een trekpop maken van deze vrolijke bajesklant.

Wist je trouwens dat er ook een boek over Lange leo is geschreven? In het museum is een knusse voorleeshoek, waar je over al zijn avonturen kunt lezen.

Tijd: 11.00-16.00 uur

29 oktober: Oktobermaand Kindermaand

Tijd: 11.00-16.00 uur

10 november: Koloniediner

Een bijzondere mix van verrukkelijke gerechten en onverwachte belevenissen. Een stukje spanning, een vleugje sensatie en steeds weer een lekker hapje op je bord. Haast teveel om op één avond te behappen....

Het is donker in het Gevangenismuseum, er flikkert een kaars voor één van de ramen. Ineens zie je een snelle schim voorbij lopen. Het lijkt wel of het oude gebouw tot leven komt. Gelukkig is het museumrestaurant warm verlicht, als een magneet trekt het de gasten aan. Het Koloniediner kan beginnen!

Een heelrijk luxe 4-gangen diner met entertainment.

Voor meer info en aanmelden: https://www.gevangenismuseum.nl/2-in-en-rond-het-museum/844-koloniediner.html