« overzicht

Voorjaarsvakantie

  1. Home »
  2. Activiteiten »
  3. Activiteiten »
  4. Voorjaarsvakantie
  • Datum 17, 20, 24 en 27
  • Duur 11.00-16.00 uur
  • Kosten activiteiten gratis (wel museum entree)

Knutselworkshops in de Voorjaarsvakantie!

In de voorjaarsvakantie is er voor kinderen van alles te doen in het Gevangenismuseum. Knutselen tijdens de workshops op woensdag en zondag of spannende en leuke speurtochten (elke dag beschikbaar).

Knutselworkshops
Een mooie kleurplaat maken? Of je eigen button? Of lijkt het je spannend om je vingerafdrukken te nemen? Het kan allemaal als je aanschuift aan de gezellige knutseltafel. Er liggen ook Boevenbus bouwplaten en boevenmaskertjes. Genoeg te doen!

Lange Leo speurtocht
Lange Leo is onze gezellige gevangenisboef. Hij heeft zich in het museum op een heleboel plekjes verstopt en hoopt dat jij hem vindt. Voor jou en je (groot)ouders is er een vrolijke plattegrond, vol
korte verhaaltjes over gevangenissen vroeger en nu, die je helpt bij je zoektocht. (Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar.) De Lange Leo speurtocht is gratis beschikbaak bij de kassabalie.

Speurtocht ‘De Vloek van Veenhuizen’
In het Gevangenismuseum zijn geheimzinnige papieren teruggevonden, die een eeuwenoud verhaal vertellen. Een verhaal over Gaius, die smoorverliefd is op Marieke. Maar… Gaius is vervloekt en voor eeuwig opgesloten in een verborgen cel. Help jij Gaius om de vloek te ontrafelen? De Vloek van Veenhuizen is geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar. De Vloek van Veenhuizen speurtocht is gratis beschikbaar bij de kassabalie.

Knutselworkshops op zondag 17, woensdag 20, zondag 24 en woensdag 27 februari

Tijd: tussen 11.00-17.00 uur

Activiteiten zijn gratis (wel museumentree)
Aanmelden hoeft niet

Pagina delen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Oude Gracht 1, 9341 AA Veenhuizen, tel: 0592 - 388264, info@gevangenismuseum.nl

Volg ons
Volg ons

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Contact gegevens

Oude Gracht 1

9341 AA Veenhuizen

Tel: 0592 - 388264

info@gevangenismuseum.nl