« overzicht

4. Familie- of verjaardag in het Gevangenismuseum
  • Soort Arrangement
  • Groepen Minimaal 10 - Maximaal 30 personen
  • Kosten Volwassenen: €35,00 p.p. Kinderen t/m 12 jaar: €25,00 p.p.

Familie- of verjaardag in het Gevangenismuseum

Corona-proof een feestje geven, of familiedag organiseren? Daar heb je de ruimte voor nodig! En die ruimte kunnen wij je geven! Het Gevangenismuseum heeft namelijk gezellige zalen, die wij speciaal voor jouw gezelschap kunnen reserveren.

In het oude Tweede Gesticht waan je je terug in de tijd. Van strafkolonie naar werkgesticht en nu museum, de geschiedenis van het gebouw is nog goed zichtbaar. Een bezoek aan het museum kan natuurlijk niet ontbreken. Voor kinderen zijn er speciale speurtochten en een speeltuin op de binnenplaats van het museum.

Je wordt ontvangen met koffie en gebak, we serveren de lunch geserveerd én sluit de dag af met een borrel. Bovendien is het arrangement inclusief een bezoek aan het museum en optioneel een rondrit met de Boevenbus.

Dit arrangement is te boeken voor maximaal 30 personen.

Inhoud:
• 2x koffie/thee (voor kinderen fris) met gesorteerd gebak
• Bezoek Gevangenismuseum (incl. bezoekersgids)
• Lunch bestaande uit: soep, belegde broodjes, kroket, fruitsalade, biologische melk, karnemelk en jus ‘d orange.
• Borrel: 2 drankjes (m.u.v. speciaalbier) + hapjes (kaas, worst en bitterballen)

Prijs:
Volwassenen €35,00 p.p
Kinderen t/m 12 jaar: €25, 00 p.p.

Optioneel: Rondrit door Bajesdorp Veenhuizen met de Boevenbus (incl. gids) €45,00

Pagina delen

Meld je aan voor de nieuwsbrief