IMGP9191
luxe broodjes
 DSC5953

vacature > Het Nationaal Gevangenismuseum is een succesvol museum met ruim 110.000 bezoekers per jaar. Het is gevestigd in een van de drie dwanggestichten, die de Maatschappij van Weldadigheid voor bedelaars en landlopers in Veenhuizen heeft gebouwd en is een unieke kwaliteitslocatie voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten met een sfeervol museumrestaurant, vergaderzalen, een auditorium en een vijftal vakantiewoningen.

Medewerkers Horeca (bediening)

Voor ons museumrestaurant Het Tweede Gesticht zoeken wij leuke en spontane medewerkers voor de horeca! Het gaat om een tijdelijke functie voor een half jaar in het hoogseizoen.

Ben jij

In de zomerperiode ruim inzetbaar en flexibel?

Heb jij

Eigen vervoer en geen 09-17 mentaliteit en

Vind jij

In het weekend werken geen probleem?

Wil jij

Onze gasten een mooie dag bezorgen?

Werken in een gezellig, divers en geweldig team?

Dan zijn wij

Op zoek naar jou en maken we een horecatopper van je

(als je dat niet al bent)

Hebben wij

Een boeiende en uitdagende baan voor je, met passend salaris

Vinden wij

Het fijn als je snel reageert

Willen wij

Graag in contact komen met je!

Heb je nog vragen neem dan contact op met Dirk Talens, Horeca Manager

telefoon: 06-22231875