BlokjeKerst1
BlokjeKerst2
BlokjeKerst3
 

kerstvakantie in het gevangenismuseum > In de kerstvakantie is er van alles te doen in het Gevangenismuseum. Zenden als een zendpiraat (onder begeleiding van een legale zendamateur), een inbraakalarm maken om je ouders uit je kamer te houden of zelf een boevenfilmpje maken....het kan allemaal!

 

Zendpiraten

Vroeger waren er veel radiozenders die illegale uitzendingen maakten; de piratenzenders. Veel van die zendamateurs hebben in de gevangenis in Veenhuizen gezeten, o.a. in Bankenbosch. Wil jij als (legale) zendamateur radiocontact maken met de hele wereld zonder gevangenisstraf?

 

Inbraakalarm

Bewaak je eigen schatten en maak een echt inbraakalarm om je ouders (en je broertje en zusje) uitje kamer te houden!

 

Expositie 

Ondertussen kunnen je (groot)ouders een tentoonstelling over zendpiraten in Veenhuizen bekijken.

 

Wanneer  28, 29 en 30 december 2017
Tijd Tussen 10.00-17.00 uur doorlopend
Kosten

Gratis (op vertoon van entreekaart)

Maak je eigen Boevenfilm!
Maak je eigen boeven-animatiefilm! Knip, plak, teken en laat zo onze gevangenisboef Lange Leo en zijn vrienden tot leven komen! Laat je eigen film direct zien aan je vrienden en familie in het museum of kijk hem later terug online. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. 

 

 

Wanneer  3 en 4 januari 2018 
Tijd  Tussen 12.00-16.00 uur doorlopend
Kosten Gratis (op vertoon van entreekaart)   

 

 

 

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Ik accepteer cookies van deze website.

Akkoord