4
1
2

HET KOLONIEDINER > Een bijzondere mix van verrukkelijke gerechten en onverwachte belevenissen. Een stukje spanning, een vleugje sensatie en steeds weer een lekker hapje op je bord. Haast teveel om op één avond te behappen..

Wat kun je verwachten?
Het is donker in het Gevangenismuseum, er flikkert een kaars voor één van de ramen. Ineens zie je een snelle schim voorbij lopen. Het lijkt wel of het oude gebouw tot leven komt. Gelukkig is het museumrestaurant warm verlicht, als een magneet trekt het de gasten aan. Het Koloniediner kan beginnen!

Tussen de gerechten door stap je in de wereld van de gestichtsbewoners die ooit in groten getale in het gebouw waren gehuisvest. De geest van één van hen huist nog steeds op zolder (volgens de medewerkers van het museum). Het tragische levensverhaal van de vrouw die haar man heeft omgebracht zal je lang blijven heugen. Luister naar rauwe kolonieblues en probeer de sleutel naar vrijheid te vinden.

Nieuwsgierig geworden? Reserveer snel, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveren kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding Koloniediner

Koloniediner: Luxe 4 gangen diner met theater, film en muziek
Datum: vrijdag 10 november van 18.00-23.00 uur