Blokje 1
Blokje2
Blokje4

Boeven in touw> Kom in de zomervakantie naar het Gevangenismuseum voor een spannend gezinsuitje. Eerst zit je achter de tralies en dan klim je in de touwen de lucht in!

Ben je 10 jaar of ouder en wil je een leuk en spannend avontuur beleven? Kom dan met je familie naar het Gevangenismuseum. In het museum wacht een spannende speurtocht....lukt het jou om de Vloek van Veenhuizen op te heffen en Gaius uit zijn cel te bevrijdden?

Als dat gelukt is wacht er nog een spannend avontuur in het Klimbos, pal naast gevangenis Esserheem. Bekijk het boevendorp Veenhuizen maar eens vanuit de lucht. In het klimbos is een mooie route met uitdagende hindernissen gemaakt en dat op een hoogte van 5 tot 8 meter. Durf jij het aan?

Wanneer: Elke woensdagmiddag in de schoolvakantie. Het museum is te bezoeken vanaf 10.00 uur en er kan gekommen worden tussen 14.00-17.00 uur.

Het Klimbos ligt op ongeveer 400m afstand van het museum.

Prijs: €17,50 voor volwassenen, €13,50 voor kinderen van 10-12 jaar.
        (entree museum + Klimbos)

(Normale prijs: museum €9,00 en €12,50 klimmem)

Kaartjes zijn te koop bij de kassabalie van
        het Gevangenismuseum.

Klimmen is alleen geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.