Okt.Kindermaand1
Website banner 180x150px
Okt.Kindermaand3png

oktobermaand kindermaand > Ook dit jaar doet het Gevangenismuseum weer mee aan Oktobermaand Kindermaand.
Alle zondagen in die maand mogen kinderen t/m 12 jaar gratis het museum bezoeken. Op zondagen in de herfstvakantie zijn er ook nog eens extra gezellige dingen te doen!

Kom en maak kennis met onze aardige gevangenisboef Lange Leo!
Je kunt verkleed als boef of agent met hem op de foto en gezellig met hem knutselen. Er zijn buttons, kleurplaten én je kunt een trekpop maken van onze vrolijke bajesklant.

Wist je trouwens dat er ook een boek over Lange Leo is geschreven? In het museum is een knusse voorleeshoek, waar je over al zijn avonturen kunt lezen (of je laten voorlezen). En als je zijn boek koopt, zet hij zijn handtekening er voor je in!

Daarnaast is er voor de allerkleinsten de Lange Leo speurtocht en oudere kinderen (vanaf 7 jaar) kunnen het mysterieuze spoor van de Vloek van Veenhuizen volgen....Durf jij het aan?

Voor alle kinderen is er een gratis boevenmasker!

Datum  Zondag 15 en 22 en 29 oktober
Tijd Workshop Tussen 11.00-16.00 uur (doorlopend)
Kosten Gratis