uitbraak 1
Uitbraak 2
uitbraak 3

De uitbraak > Een spannend groepsarrangement met escape rooms in een échte gevangenis.Perfect als familie of personeelsuitje.

Je wordt verdacht van een delict en in het Gevangenismuseum kom je er snel achter wat dat betekent. Je toekomst is onduidelijk, wat beslist de rechter, hoe lang moet je zitten? Allemaal vragen waar je als verdachte graag een antwoord op krijgt.

In de rechtbank hoor je een aantal zaken en uitspraken van de rechter (optioneel).

De bewaarder neemt je vervolgens mee naar het Huis van Bewaring, waar je in afwachting van je straf moet verblijven. Samen met nog een aantal verdachten deel je een cel.

Kunnen jij en je celgenoten, door middel van logica en doorzettingsvermogen de codes kraken en een manier vinden om uit te breken? Kom naar het Gevangenismuseum en speel dit spannende escape spel. Je komt ook nog eens veel te weten over de rechtsgang en gevangenisstraf in Nederland.

Programma:

Ontvangst met koffie/thee en turfkoek

Volg een crimineel in het “Staatshotel”

Pauze met water en brood

De Uitbraak (escape) uit het cellen complex De Rode Pannen

Let op: De Uitbraak is een escaperoom, niet te verwarren met een ander ontsnappingsspel uit Veenhuizen, Escape from Veenhuizen. De Uitbraak is een compleet arrangement (ontvangst, rondleiding museum, pauze en escaperoom), en alleen in zijn geheel te boeken.

Nu ook te boeken als avondarrangement: http://www.gevangenismuseum.nl/2-in-en-rond-het-museum/810-de-uitbraak-avondprogramma.html

Groepen: Min. 10 - Max. 24 personen
Duur: 14.00 - 17.00 uur