blokje duistere zwerftocht
featured-image
FFV3
 

filmfestival veenhuizen > Op vrijdag 23 maart en zaterdag 24 maart kan weer genoten worden van bijzondere arthouse/filmhuisfilms op mooie locaties in Veenhuizen. De films staan voor een goede kwaliteit met een hoge culturele en artistieke waarde. De films staan deze keer in het teken van het thema "Jezelf zijn". In iedere film komt dit thema op verschillende manieren naar voren. De ene persoon is op zoek naar zijn/haar kracht en de andere is op zoek naar zijn/haar identiteit of aan het overleven.

 

Hier alvast een selectie van films die tijdens het filmfestival te zien zijn:

- Lion

- Sami Blood

- My Sweet Pepper Land

- Io e Te

- En Equilibre

 

Bijzondere Locaties

De films worden vertoon op bijzondere locaties in gevangenisdorp Veenhuizen, waaronder het Heuveltje (Actief Veenhuizen), de Tuinen van Weldadigheid en koffiebranderij Koffielust, gevestigd in het voormalige ambachtskluster.

Tickets reserveren (wees op tijd)
Tickets voor het filmweekend kunnen gereserveerd worden via de website. Net als voorgaande jaren is het ook mogelijk om een hapje te eten. Klik op onderstaande link om gelijk doorgelinkt te worden naar de website:

 

www.filmfestivalveenhuizen.nl

 

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Ik accepteer cookies van deze website.

Akkoord