bezoekersinfo

 

U kunt een bericht achterlaten in ons gastenboek. Verzending van het bericht is echter pas mogelijk als u de verificatiecode onderaan correct heeft ingevuld. Dit is noodzakelijk om spamberichten te voorkomen.

Uw emailadres wordt niet getoond als uw bericht wordt gepubliceerd.

 

 

Voeg een bericht toe
 


vriendengroep Zaandam: top!
Zondag 22 mei een rondleiding gehad in de Rode pannen. Erg interessant verteld door hr. Donders. Een aanrader om te doen.

woensdag 25 mei 2016
Gast Groningen: Leuk met een minpuntje

zondag 30 november: Met een groepje van 9 jarige jongens de vloek verbreken. Dat was leuk. Jammer dat we in de bus en in de rode pannen een gids troffen die totaal niet probeerde de jongens bij het verhaal te betrekken, ons het gevoel gaf dat ze heel vervelend waren (ze deden precies wat actieve 9 jarige jongens doen en waren beslist niet vervelend), en die ook nog eens zei dat "dat zijn hobby niet was". Een gemiste kans. We hebben wellicht net pech gehad.


maandag 01 december 2014
Astrid: Geweldig

Gisteren zijn wij bij jullie op bezoek geweest. We werden vriendelijk onthaald door de medewerkers en verteld wat je allemaal kon bezoeken. Eenmaal wachtend totdat we de tour konden doen van De Rode Pannen kwam de tourleider ons vertellen over het verleden en het heden. Met grote bewondering hebben onze kinderen aandachtig naar zijn verhaal geluisterd. Het was ook erg indrukwekkend om het allemaal te zien en te ervaren hoe ze daar hebben "geleefd". Ook de bustour is zeker een aanrader. Voor erg weinig geld hebben wij en onze kinderen zich uitstekend vermaakt Een echte aanrader om te bezoeken.


dinsdag 11 november 2014
Gast Meijering: Leuk!

Wat een ontzettend leuk en interessant museum!Vriendelijke mensen,heerlijke koffie,helemaal leuk!!


vrijdag 21 maart 2014
Powered by Phoca Guestbook

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Ik accepteer cookies van deze website.

Akkoord