BlokjeGG1
Blokje Homepage Gekleurd Grijs
BlokjeGG3

gekleurd grijs > Gekleurd Grijs is een actief cultuurprogramma voor senioren in Drenthe. In de maand april is er wederom een breed palet aan activiteiten te doen en het Gevangenismuseum organiseert op woensdag 5 en 19 april een speciaal programma voor grootouders en kleinkinderen.

Rondje Veenhuizen, Bommetje Veenhuizen

Tijdens een gezellige rondrit door Veenhuizen in een oude Boevenbus, komen grootouders en hun kleinkinderen van alles te weten over dit bijzondere gevangenisdorp.

Aan het einde van de rit spelen we een zenuwslopend spel met vragen over dingen die onderweg te zien waren. Weet je het antwoord, dan geef je de tikkende tijdbom snel door. Bij welk team gaat de bom ontploffen?

Kosten €3,50 p.p. (excl. museumbezoek)
Datum woensdag 5 en 19 april
Tijd 14.00-15.00 uur